Selamlar
Arkadaşlar yeni bir procedure oLuşturuyoruz.2 kez tıklayıp içine giriyorz ve aşşağıdaki kodları yapıştırıp tamam diyoruz.
PHP- Kodu:
<div class="alt2" dir="ltr" style="
margin: 0px;
padding: 6px;
border: 1px inset;
width: 640px;
height: 402px;
text-align: left;
overflow: auto">
CREATE*PROCEDURE*CHAR_DELETE
@CharID****char(21)
AS
DECLARE*@AccountID*char(21)
set*@AccountID*=*(select*strAccountID*from*ACCOUNT _CHAR*where*strCharID1***=*@CharID*or*strCharID2*= *@CharID*or*strCharID3*=*@CharID)
IF*(select*count(strCharID1)*from*ACCOUNT_CHAR*WHE RE*strCharID1*=***@CharID)*+*(select*count(strChar ID2)*from*ACCOUNT_CHAR*WHERE*strCharID2**=**@CharI D)*+*(select*count(strCharID3)*from*ACCOUNT_CHAR*W HERE**strCharID3**=*@CharID)*=*1
BEGIN
EXEC*UMG_CHAR_DELETE*@AccountID,*@CharID
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*bCharNum*=*bCharNum*-*1*where*strAccountID*=*@AccountID
END
IF*(select*count(strCharID1)*from*ACCOUNT_CHAR*WHE RE*strCharID1*=*@CharID)*=*1
BEGIN
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*strCharID1*=*Null*where*st rAccountID*=*@AccountID
END
ELSE*IF*(select*count(strCharID2)*from*ACCOUNT_CHA R*WHERE*strCharID2*=*@CharID)*=*1
BEGIN
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*strCharID2*=*Null*where*st rAccountID*=*@AccountID
END
ELSE*IF*(select*count(strCharID3)*from*ACCOUNT_CHA R*WHERE*strCharID3*=*@CharID)*=*1
BEGIN
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*strCharID3*=*Null*where*st rAccountID*=*@AccountID
END*
KULLANIMI : Q.A yı açıyoruz ve
Exec char_delete 'Charın İsmi'
yazıyoruz ve F5 e basıyoruz işlem tamam.Bunu yaparken kullanıcı o üyelikte oyunda olmucak yada reseti bekliceksiniz
Paylaşıldımı bilmiyorum ama char silmeyle ilgili sıkıntısı olanları gördüm o yüzden paylaştım.
İyi Forumlar.
Kullanımı ...
1 Başlat > Tüm Programlar > Microsoft SQL Server > Query Analyzer ‘ a giriyoruz.
2 SQL Server’ a bağlanıyoruz ve açılan ekranda ” master ” yerine ” DBmizi ” seçiyoruz.
3 Seçtikten sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp , yapıştırıyoruz ve F5 yaparak kodumuzu uyguluyoruz.
Arkadaşlar yeni bir procedure oLuşturuyoruz.2 kez tıklayıp içine giriyorz ve aşşağıdaki kodları yapıştırıp tamam diyoruz.
PHP- Kodu:
<div class="alt2" dir="ltr" style="
margin: 0px;
padding: 6px;
border: 1px inset;
width: 640px;
height: 402px;
text-align: left;
overflow: auto">
CREATE*PROCEDURE*CHAR_DELETE
@CharID****char(21)
AS
DECLARE*@AccountID*char(21)
set*@AccountID*=*(select*strAccountID*from*ACCOUNT _CHAR*where*strCharID1***=*@CharID*or*strCharID2*= *@CharID*or*strCharID3*=*@CharID)
IF*(select*count(strCharID1)*from*ACCOUNT_CHAR*WHE RE*strCharID1*=***@CharID)*+*(select*count(strChar ID2)*from*ACCOUNT_CHAR*WHERE*strCharID2**=**@CharI D)*+*(select*count(strCharID3)*from*ACCOUNT_CHAR*W HERE**strCharID3**=*@CharID)*=*1
BEGIN
EXEC*UMG_CHAR_DELETE*@AccountID,*@CharID
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*bCharNum*=*bCharNum*-*1*where*strAccountID*=*@AccountID
END
IF*(select*count(strCharID1)*from*ACCOUNT_CHAR*WHE RE*strCharID1*=*@CharID)*=*1
BEGIN
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*strCharID1*=*Null*where*st rAccountID*=*@AccountID
END
ELSE*IF*(select*count(strCharID2)*from*ACCOUNT_CHA R*WHERE*strCharID2*=*@CharID)*=*1
BEGIN
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*strCharID2*=*Null*where*st rAccountID*=*@AccountID
END
ELSE*IF*(select*count(strCharID3)*from*ACCOUNT_CHA R*WHERE*strCharID3*=*@CharID)*=*1
BEGIN
UPDATE*ACCOUNT_CHAR*set*strCharID3*=*Null*where*st rAccountID*=*@AccountID
END*
KULLANIMI : Q.A yı açıyoruz ve
Exec char_delete 'Charın İsmi'
yazıyoruz ve F5 e basıyoruz işlem tamam.Bunu yaparken kullanıcı o üyelikte oyunda olmucak yada reseti bekliceksiniz

Paylaşıldımı bilmiyorum ama char silmeyle ilgili sıkıntısı olanları gördüm o yüzden paylaştım.
İyi Forumlar.
Kullanımı ...
1 Başlat > Tüm Programlar > Microsoft SQL Server > Query Analyzer ‘ a giriyoruz.
2 SQL Server’ a bağlanıyoruz ve açılan ekranda ” master ” yerine ” DBmizi ” seçiyoruz.
3 Seçtikten sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp , yapıştırıyoruz ve F5 yaparak kodumuzu uyguluyoruz.