Sitemizden Yararlanmak İçin

Sitemize Üye Olmalısınız

or Kayıt ol
Server Tanitimi , Ko Tanitimi , Silkroad Pvp Serverler , Metin2 Pvp Serverler

Serverinizda Mageler Npclere hp vuruyor veya azmı vuruyor, Buyrun.

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Pvp Prosedür & Kod Paylaşımları kategorisinde Stark tarafından oluşturulan Serverinizda Mageler Npclere hp vuruyor veya azmı vuruyor, Buyrun. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 744 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Pvp Prosedür & Kod Paylaşımları
Konu Başlığı Serverinizda Mageler Npclere hp vuruyor veya azmı vuruyor, Buyrun.
Konbuyu başlatan Stark
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Stark

Stark

K.Destek Yöneticisi
Bu aralar çok rastlıyoruz arkadaşlar mage okcu db açıyor, Mage stafla 8-9 k novayla 7-8k gırıyor. Ama savaşta Npclerı kesemıyor mage arkadaşlarımız neden?

Nedeni Npclerın o Ataga karşı hp vermesı şöle anlatayım Defansı ve Resistans'ları yetmiyor o damageyi yemeye. Ben bi el atim dedim. Denedim sorunsuz çalışıyor. Hemen vereyim.

Kod:
update k_npc set iHppoint = 300000, sAc = 10000, sFireR = 750, sColdR = 750, sLightningR = 750, sMagicR= 750, sDiseaseR = 750, sPoisonR = 750, SlightR = 750
İsterseniz 300000 yazan yeri değiştirebilirsiniz ama o ataga ideal hp odur, Orada npc'nin hp si bulunur.

Biz şimdi ne yaptık?

Dbmizdeki tüm npclere 300 k hp verdik, 10 k Defans verdik, Resistanslarıda 750 verdik. Bu şekilde sorunsuz kesebilecek userleriniz npcleri. Bir teşekkür yeter.

Bir teşekkürü çok görmeyelim
wink.gif

Herhangi bir sorunda iletişim;

Kod:
[email protected]

Silkroad Serverler