Server Tanitimi , Ko Tanitimi , Silkroad Pvp Serverler , Metin2 Pvp Serverler

83 Levelde Stat Sorunu Çözümü

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Prosedür & Kod Paylaşımları kategorisinde Stark tarafından oluşturulan 83 Levelde Stat Sorunu Çözümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 464 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Prosedür & Kod Paylaşımları
Konu Başlığı 83 Levelde Stat Sorunu Çözümü
Konbuyu başlatan Stark
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fehmi

Stark

K.Destek Yöneticisi
QA'da uygula









PHP- Kodu:

<div class="alt2" dir="ltr" style="

margin: 0px;

padding: 6px;

border: 1px inset;

width: 640px;

height: 498px;

text-align: left;

overflow: auto">





CREATE*PROCEDURE*[dbo].[REPAIR_USER_STAT_POINTS]

@strUserID*varchar(21)

AS

DECLARE*@Level*int,*@Point*tinyint,*@Class*int,@Ne wPoint*int



SELECT*@Level*=*Level,@Class*=*Class,@Point*=*Poin ts*FROM*USERDATA*WHERE*strUserId*=*@strUserID



IF*@Level*>=*74*AND*@Point*=*31

BEGIN

****IF*@Level*=*71

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**200

****END

****ELSE*IF*@Level*=*72

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**205

****END

****ELSE*IF*@Level*=*73

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**210

****END

****ELSE*IF*@Level*=*74

****IF*@Level*=*74

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**215

****END

****ELSE*IF*@Level*=*75

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**220

****END

****ELSE*IF*@Level*=*76

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**225

****END

****ELSE*IF*@Level*=*77

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**230

****END

****ELSE*IF*@Level*=*78

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**235

****END

****ELSE*IF*@Level*=*79

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**240

****END

****ELSE*IF*@Level*=*80

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**242

****END

**ELSE*IF*@Level*=*81

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**245

****END

**ELSE*IF*@Level*=*82

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**250

****END

**ELSE*IF*@Level*=*83

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**255

****END

****

****IF*@Class*=*201*OR*@Class*=*205*OR*@Class*=*20 6*OR*@Class*=*101*OR*@Class*=*105*OR*@Class*=*106

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'97',Dex*=*'6 0',Sta*=*'65',Intel*=**'50',Cha*=*'50',Points*=*@N ewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

****ELSE*IF*@Class*=*202*OR*@Class*=*207*OR*@Class *=*208*OR*@Class*=*102*OR*@Class*=*107*OR*@Class*= *108

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'60',Dex*=*'1 02',Sta*=*'60',Intel*=**'50',Cha*=*'50',Points*=*@ NewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

****ELSE*IF*@Class*=*203*OR*@Class*=*209*OR*@Class *=*210*OR*@Class*=*103*OR*@Class*=*109*OR*@Class*= *110

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'50',Dex*=*'7 0',Sta*=*'50',Intel*=**'70',Cha*=*'82',Points*=*@N ewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

****ELSE*IF*@Class*=*204*OR*@Class*=*211*OR*@Class *=*212*OR*@Class*=*104*OR*@Class*=*111*OR*@Class*= *112

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'65',Dex*=*'6 0',Sta*=*'65',Intel*=**'82',Cha*=*'50',Points*=*@N ewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

END



GO*











Kolay gelsin











Başka Bir Anlatım İse,













Kod:

CREATE PROCEDURE REPAIR_USER_STAT_POINT

@strUserID varchar(21)

AS

/*

Author : AKUMA

--WWW.KNIGHTONLINEPVP.NET



*/

DECLARE @Level int,@Class int,@Race int,@NewPoint int,@STR int,@HP int, @DEX int,@INT int,@MP int

DECLARE @StatTotal int



SELECT @Level = Level,@Class = Class,@Race = Race,@STR = Strong,@HP = Sta,@DEX = Dex,@INT = Intel,@MP = Cha FROM USERDATA WHERE strUserId = @strUserID



SET @StatTotal = @STR + @HP + @DEX + @INT + @MP



IF @Level >= 74 AND @StatTotal Tüm Programlar > Microsoft SQL Server > Query Analyzer ‘ a giriyoruz.



2 SQL Server’ a bağlanıyoruz ve açılan ekranda ” master ” yerine ” DBmizi ” seçiyoruz.



3 Seçtikten sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp , yapıştırıyoruz ve F5 yaparak kodumuzu uyguluyoruz.







Konu Alıntı Arkadşlar
 

fehmi

New Member
bana 83 level skil point oto ayarlama kod lazım
 
Üst