Merhaba Ziyaretçi
Forumumuza hoşgeldiniz.Sitemizi daha yararlı şekilde kullanabilmek için lütfen kayıt olun veya giriş yapın.

83 Levelde Stat Sorunu Çözümü

Server Tanitimi , Ko Tanitimi , Silkroad Pvp Serverler , Metin2 Pvp Serverler

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Prosedür & Kod Paylaşımları kategorisinde Stark tarafından oluşturulan 83 Levelde Stat Sorunu Çözümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 449 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Prosedür & Kod Paylaşımları
Konu Başlığı 83 Levelde Stat Sorunu Çözümü
Konbuyu başlatan Stark
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fehmi

Stark

K.Destek Yöneticisi
27 May 2013
2,664
0
QA'da uygula









PHP- Kodu:

<div class="alt2" dir="ltr" style="

margin: 0px;

padding: 6px;

border: 1px inset;

width: 640px;

height: 498px;

text-align: left;

overflow: auto">





CREATE*PROCEDURE*[dbo].[REPAIR_USER_STAT_POINTS]

@strUserID*varchar(21)

AS

DECLARE*@Level*int,*@Point*tinyint,*@Class*int,@Ne wPoint*int



SELECT*@Level*=*Level,@Class*=*Class,@Point*=*Poin ts*FROM*USERDATA*WHERE*strUserId*=*@strUserID



IF*@Level*>=*74*AND*@Point*=*31

BEGIN

****IF*@Level*=*71

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**200

****END

****ELSE*IF*@Level*=*72

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**205

****END

****ELSE*IF*@Level*=*73

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**210

****END

****ELSE*IF*@Level*=*74

****IF*@Level*=*74

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**215

****END

****ELSE*IF*@Level*=*75

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**220

****END

****ELSE*IF*@Level*=*76

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**225

****END

****ELSE*IF*@Level*=*77

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**230

****END

****ELSE*IF*@Level*=*78

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**235

****END

****ELSE*IF*@Level*=*79

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**240

****END

****ELSE*IF*@Level*=*80

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**242

****END

**ELSE*IF*@Level*=*81

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**245

****END

**ELSE*IF*@Level*=*82

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**250

****END

**ELSE*IF*@Level*=*83

****BEGIN

****SET*@NewPoint*=**255

****END

****

****IF*@Class*=*201*OR*@Class*=*205*OR*@Class*=*20 6*OR*@Class*=*101*OR*@Class*=*105*OR*@Class*=*106

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'97',Dex*=*'6 0',Sta*=*'65',Intel*=**'50',Cha*=*'50',Points*=*@N ewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

****ELSE*IF*@Class*=*202*OR*@Class*=*207*OR*@Class *=*208*OR*@Class*=*102*OR*@Class*=*107*OR*@Class*= *108

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'60',Dex*=*'1 02',Sta*=*'60',Intel*=**'50',Cha*=*'50',Points*=*@ NewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

****ELSE*IF*@Class*=*203*OR*@Class*=*209*OR*@Class *=*210*OR*@Class*=*103*OR*@Class*=*109*OR*@Class*= *110

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'50',Dex*=*'7 0',Sta*=*'50',Intel*=**'70',Cha*=*'82',Points*=*@N ewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

****ELSE*IF*@Class*=*204*OR*@Class*=*211*OR*@Class *=*212*OR*@Class*=*104*OR*@Class*=*111*OR*@Class*= *112

****BEGIN

********UPDATE*USERDATA*Set*Strong*=*'65',Dex*=*'6 0',Sta*=*'65',Intel*=**'82',Cha*=*'50',Points*=*@N ewPoint*WHERE*strUserId*=*@strUserId

****END

END



GO*











Kolay gelsin











Başka Bir Anlatım İse,













Kod:

CREATE PROCEDURE REPAIR_USER_STAT_POINT

@strUserID varchar(21)

AS

/*

Author : AKUMA

--WWW.KNIGHTONLINEPVP.NET



*/

DECLARE @Level int,@Class int,@Race int,@NewPoint int,@STR int,@HP int, @DEX int,@INT int,@MP int

DECLARE @StatTotal int



SELECT @Level = Level,@Class = Class,@Race = Race,@STR = Strong,@HP = Sta,@DEX = Dex,@INT = Intel,@MP = Cha FROM USERDATA WHERE strUserId = @strUserID



SET @StatTotal = @STR + @HP + @DEX + @INT + @MP



IF @Level >= 74 AND @StatTotal Tüm Programlar > Microsoft SQL Server > Query Analyzer ‘ a giriyoruz.



2 SQL Server’ a bağlanıyoruz ve açılan ekranda ” master ” yerine ” DBmizi ” seçiyoruz.



3 Seçtikten sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp , yapıştırıyoruz ve F5 yaparak kodumuzu uyguluyoruz.







Konu Alıntı Arkadşlar
 

fehmi

New Member
10 Nis 2014
21
0
28
bana 83 level skil point oto ayarlama kod lazım
 
Üst Alt