Merhaba Ziyaretçi
Forumumuza hoşgeldiniz.Sitemizi daha yararlı şekilde kullanabilmek için lütfen kayıt olun veya giriş yapın.

Serverinize User LimiTi Koyma

Server Tanitimi , Ko Tanitimi , Silkroad Pvp Serverler , Metin2 Pvp Serverler

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Prosedür & Kod Paylaşımları kategorisinde Stark tarafından oluşturulan Serverinize User LimiTi Koyma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 413 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Prosedür & Kod Paylaşımları
Konu Başlığı Serverinize User LimiTi Koyma
Konbuyu başlatan Stark
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Stark

Stark

K.Destek Yöneticisi
27 May 2013
2,664
0
Farzedinki şu kadar kişi online ise eğer oyunda , daha fazla kullanıcı kabul etme diye düşünüyorsunuz ,







Farzedin limitimizi 100 yapacağız , 101 inci kişi serverınıza login olamayacak.







Nasıl mı ?







1- Enterprise manager ı açıyoruz.



2- Database imizi seçiyoruz.



3- Stored Procedures kısmına geliyoruz.



4- Account_Login procedurumuzu açıyoruz.









PHP- Kodu:

<div class="alt2" dir="ltr" style="

margin: 0px;

padding: 6px;

border: 1px inset;

width: 640px;

height: 114px;

text-align: left;

overflow: auto">





CREATE*PROCEDURE*ACCOUNT_LOGIN*

@AccountID****varchar(21),*

@Password****varchar(13),*

@nRet********smallint****OUTPUT*



AS*















As code nun bitiminden sonra , 2 satır aşağıya iniyoruz ve










PHP- Kodu:

<div class="alt2" dir="ltr" style="

margin: 0px;

padding: 6px;

border: 1px inset;

width: 640px;

height: 130px;

text-align: left;

overflow: auto">





select*@nRet*=*count(straccountid)*from*currentuse r*



if*@nRet*>*100*

BEGIN*

****Set*@nRet*=*4*

****RETURN*

END*











Artıık Serverinize 100 Kişiden Fazlası Giremeyecek Düzelmek için



if @nret > 100 u deiştirin











Kullanımı ...







1 Başlat > Tüm Programlar > Microsoft SQL Server > Query Analyzer ‘ a giriyoruz.



2 SQL Server’ a bağlanıyoruz ve açılan ekranda ” master ” yerine ” DBmizi ” seçiyoruz.



3 Seçtikten sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp , yapıştırıyoruz ve F5 yaparak kodumuzu uyguluyoruz.
 
Üst Alt